Uncategorized

Hello world!

web i odense

Sætter du pris på kvalitet, så vælg mester til snedker- og tømrerarbejdet

​Vi er et mindre firma i Odense med mange års erfaring inden for faget. Den erfaring kommer vores kunder til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.

Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder. Vi har stået for alle former for og renoveringer – fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle. I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder.

Har du brug for en professionel  på Fyn-området. Så er vi klar til at give et uforpligtende tilbud.

Vores firma er at levere kvalitetshåndværkhåndværk til den rigtige pris med højst mulig værdi for kunden.

Professionel & dygtig tømrermester

Vi har kontor og værksted i Odense, men har som mål at være det fortrukne valg af tømrer i hele Fyn. Du har opgaven, og vi har den individuelle løsning.

Du kan forvente professionel rådgivning hos din mester i Odense, og kræves det, kan vi udføre specialopgaver på vores snedkerværksted i Odense. Vi kører gerne til Odense, og hjælper dig med din opgave.

 Kvalitet, service og grundighed kendetegner. Vi håndterer både store og små tømrer- og snedkeropgaver for privatpersoner og virksomheder i Odense. Uanset om det drejer sig om reparationer eller nybyg, står vi gerne for opgaven.

Dit håndværker håndterer alle projekter og har særlig ekspertise inden for ældre bygninger.

Blandt de opgaver, vi udfører, kan nævnes:

 Skal du have repareret taget eller vinduet, monteret nyt køkken, malet, hængt billeder op eller have udført komplet ombygning stå for opgaven.

Mangler du idéer, har vi altid flere forslag til, hvordan projektet kan håndteres. Alle opgaver udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Det betyder, at du kan være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger – hver gang. Vi vægter funktionalitet og vi sørger altid for at tilse håndværket en ekstra gang før vi afslutter en opgave. Vi er tilfredse, når du er tilfreds.

Vi har stor erfaring inden for flere forskellige typer opgaver og har gennem tiden stået for små såvel som store projekter for erhvervskunder.

Blandt de opgaver, vi kan tilbyde, er blandt andet:

Gulve

Køkkener

Almindeligt tømrer- og snedkerarbejde
Malerarbejde
Ejendomsservice
Entrepriser
Ombygning
Tag

Vi reagerer hurtigt på hasteopgaver ved eksempelvis indbrudsskader eller andre projekter, der kræver en tømrer akut.

Fokus på kvalitet

 

Vi er først tilfredse, når I er, og det er jeres garanti for et resultat, der både holder nu og i mange år frem.