Service

Leverandører

Carl Jacobsen samarbejder med dygtige og kompetente leverandører. Vi har høj kvalitet, stabil leverance og bred produktviden, så vore kunder får de rigtige varer til tiden. Vi fokuserer på vores kunder og deres behov og sørger for at videreudvikle vores samarbejde.

Konsulenter

Vi har kompetente konsulenter/sælgere, der alle har været i branchen i mere end 10 år. Disse vil hjælpe dig igennem dine bestillinger på den bedste måde, så du får bestilt og leveret de nødvendige varer. Vi er en af de virksomheder i branchen, som kender deres kunders behov bedst.

Varelevering

Vi leverer dine varer til din dør med vores egen køle/frostbiler, så du sparer din kostbare tid. Vores sælgere ringer til dig dagen før leveringen og guider dig igennem ordren. Varerne bliver pakket og dobbelt kontrolleret, så du får den fuldendte leverance af en bestemt chauffør. Udfyld formularen og en konsulent vil kontakte dig.
Carl Jacobsen Engros lager

Kom forbi og få en kop kaffe

Udfyld felterne herunder og vores rådgivere vil snarest kontakte dig med henblik på en samtale om dine muligheder.

Kontakt os, hvis du er interesseret i en uforpligtende samtale, hvor vi kan vise dig, hvordan vi kan gavne dig og din forretning.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Bliv Kunde

Gratis leverance

Bestil dine varer og vi vil levere dine varer til din dør, min. bestilling kr. 2500.

Opnå gode priser

Lad os udarbejde fordelagtige priser på dine produkter.

Nem og fast kontakt

Du vil blive kontaktet fast af de samme konsulenter, som vil stræbe på at kende til din og forretnings behov.