Bliv Kunde

BLIV KUNDE

  Vi ser frem til at møde dig

  Udfyld felterne herunder og vores konsulent vil snarest kontakte dig med henblik på en samtale om dine muligheder.

  Kontakt os, hvis du er interesseret i en uforpligtende samtale, hvor vi kan vise dig, hvordan vi kan gavne dig og din forretning.

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

  Gratis leverance

  Bestil dine varer og vi vil levere dine varer til din dør, min. bestilling kr. 2500.

  Opnå gode priser

  Lad os udarbejde fordelagtige priser på dine produkter.

  Nem og fast kontakt

  Du vil blive kontaktet fast af de samme konsulenter, som vil stræbe på at kende til din og forretnings behov.

  Leverandører

  Carl Jacobsen samarbejder med dygtige og kompetente leverandører. Vi har høj kvalitet, stabil leverance og bred produktviden, så vore kunder får de rigtige varer til tiden. Vi fokuserer på vores kunder og deres behov og sørger for at videreudvikle vores samarbejde.

  Konsulenter

  Vi har kompetente konsulenter/sælgere, der alle har været i branchen i mere end 10 år. Disse vil hjælpe dig igennem dine bestillinger på den bedste måde, så du får bestilt og leveret de nødvendige varer. Vi er en af de virksomheder i branchen, som kender deres kunders behov bedst.

  Varelevering

  Vi leverer dine varer til din dør med vores egen køle/frostbiler, så du sparer din kostbare tid. Vores sælgere ringer til dig dagen før leveringen og guider dig igennem ordren. Varerne bliver pakket og dobbelt kontrolleret, så du får den fuldendte leverance af en bestemt chauffør. Udfyld formularen og en konsulent vil kontakte dig.