Advice

Benefits Of Sushi: Is Raw Fish Safe To Eat?

PRIS OG KVALITET

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider. Vi har hovedsæde i Odense, men springer gerne i bilen og tager ud for at løse netop din opgave. Vi tør godt garantere tilfredshed, da vi altid leverer arbejde af høj kvalitet. Til tiden. Hver gang. For altid at sikre et tilfredsstillende resultat vælger vi selvfølgelig vores forskellige samarbejdspartnere med omhu. Klik dig ind for at se vores samarbejdspartnere. Står du og skal bruge en snedker i Odense? Vi udfører alt indenfor snedkerarbejde. Vi udfører alt indenfor snedkerarbejde, hvad enten du skal have lavet små reparationer eller større komplekse snedkeropgaver i både den private eller offentlige sektor.

Vi er et team af dygtige og, ikke mindst, erfarne snedkere og tømrer, der altid sørger for at udføre et godt stykke kvalitets håndværk til meget konkurrencedygtige priser. Vi ligger stor vægt på kundetilfredshed, og er derfor i tæt dialog med kunden under hele processen. Det er ikke kun med til at gøre byggeprocessen letterer for os, men også med til at skabe et godt resultat, i tråd med kundens forventninger og ønsker. Kvalitet, ansvarlighed og ærlighed er vores primære fokus. Derfor har vi udviklet følgende grundtanker, der danner vores virksomheds fundament:

Udover at levere en høj kvalitet, bestræber vi os på at overholde alle aftalte betingelser, deri blandt tidsfriser, så du præcist ved hvornår dit snedkerarbejde forventes færdigt. Hvbyg blev oprindeligt stiftet af Kennet. Det var hans vision, at den gode kvalitet og fornuftige pris, skulle være forenelige. Til at begynde med, beskæftigede hvbyg sig mest med mindre renoveringer og serviceopgaver. I 2004 opkøbte Per´s ældste søn, Kennet, 50% af firmaet. Herefter gik det rigtig stærkt, og virksomheden fik hurtigt opbygget et stabilt kunde netværk. Dette medførte både mindre renoverings opgaver, samt større entrepriser. I samme periode blev firmaet omdannet til et anparts-selskab pga. den stadig stigene omsætning. Håndværker Byg havde på daværende tidspunkt 16 mand ansat, fordelt på alle typer opgaver. Et spændende år for firmaet var i 2010, da der her blev opstartet en murerafdeling. Afdelingen udfører alle service og entrepriseopgaver indenfor murerfaget. Januar 2012, trådte Allan ind i ledelsen, så Hvbyg nu er styret af far og begge sønner. I februar 2013, blev virksomheden omdannet til et aktieselskab.Far og sønner har i dag stadig samme mål for øje, nemlig at levere et godt håndværk til en rimelig pris. Kvaliteten er i højsædet, derfor bliver der kun benyttet faglærte håndværkere.

Vi udfører også en lang række andre opgaver indenfor håndværksfaget. Blandt andet murer og tømrerarbejde, ligesom vi også udfører tiltotal enterprise. Se vores øvrige services her. Er du interesseret i at se hvad vi tidligere har udført og til hvilke priser, kan du klikke her. Du kan også se billeder af vores tidligere udførte projekter i vores galleri. Mangler du en murer i Odense? Vi udfører alle typer murerarbejde. Vi laver alle typer murerarbejde og har mange års erfaring indenfor branchen. Vores dygtige og erfarne medarbejdere sørger altid for at udføre murearbejde af højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Desuden ligger vi stor vægt på at overholde den aftalte leveringstid, så du ved præcis hvornår du kan forvente dit murerarbejde færdigt.

Fos os er kvalitet, ansvalighed og ærlighed vores hovedfokus. Det betyder blandt andet at vi udelukkende anvender de bedste materialer og holder os opdateret omkring de nyeste teknikker og værktøjer. Til at støtte op om dette har vi fomuleret følgende grundtanker. En energirenovering har det mål at skabe en energibesparelse i den bygning, hvor den foretages. Der er mange fordele ved at energirenovere eksisterende bygninger. Det gælder uanset, om der er tale om et enfamiliehus, en kontorbygning, institution, lejlighed eller etageejendom. Med en energirenovering er du sikret mange år frem i tiden, og du får dermed en mere miljøvenlig bolig. Energirenovering er i manges øjne lig med dyre omkostninger i forbindelse med ombygningen. Men selvom renoveringen koster mere end almindelig ombygning, vil huset være sikret mange år frem.

Vi stræber efter at være tæt på vores kunder. Derfor er dialog et yderst vigtig aspekt. Det betyder at kunden altid er med inde over og bliver opdateret løbende under hele murerprojektet. Det er med til at gøre arbejdsprocessen nemmere og ikke mindst give et endeligt resultat, der lever op til kundens forventninger. Derfor kan vi også garantere 100% tilfreds! Udover murerarbejde, udfører vi også andre typer håndværk, bl.a. tømrerarbejde, snedkerarbejde med mere. Se vores andre services her. Er du interesseret i at se hvad hvad vi tidligere har udført og til hvilke priser, kan du klikke her. “Jeg savnede en ærlighed og en kærlighed til faget, fra de håndværker-virksomheder, jeg var i kontakt med. Jeg tænkte: “Det kan jeg fandme gøre bedre. Og det kunne jeg!” Virksomheden – Entreprise, i daglig tale kaldet Odense Tømrer– blev stiftet af mig. Jeg var irriteret over, at jeg ikke kunne finde god service og godt gammeldags, solidt håndværk til en pris, der var fornuftig

Præcision og overholdelse af aftaler i fokus
Vi har stor erfaring med professionelt at koordinere store byggeprojekter, så du får tiden fri til at koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig. Kort sagt har vi overblikket for dig, og du er altid tilknyttet en kontaktperson under hele forløbet, som står for kontakten til alle partnerne. Med over 100 års erfaring i byggebranchen og mange gode byggeprojekter i baggagen, har vi opbygget kompetencerne til at adminstrere et byggeprojekt med stor kvalitet til følge. Vi har selv i virksomheden stor ekspertise inden for energirenovering, tømrerarbejde og murerarbejde. Ydermere har vi en netværk af dygtige fagmænd idenfor alle andre aspekter af et større byggeprojekt. Kvalitet, ansvarlighed og ærlighed er stadig vores hovedfokus. Vi bruger udelukkende de bedste materialer og holder os konstant opdaterede omkring de nyeste teknikker og værktøjer. Vi har et fantastisk samarbejde med vores underleverandører inden for både VVS, EL og malerfaget, og vi er derfor i stand til at udføre næsten alle håndværksmæssige opgaver. For os er dialog med vores kunder et meget vigtigt aspekt og vi opdaterer derfor altid vores kunder løbende under hele byggeprocessen. Dette fører til en tilfredsstillende proces og et endeligt resultat helt i tråd med kundens oprindelige ønske. Vi tilbyder alle former for opgaveløsninger fra mindre reparationer til hovedentrepriser i både den private og offentlige sektor. Vi udfører alle opgaver – store som små.

Vi er 20 ansatte – hver eneste af os er dedikerede til at levere solide og brugbare løsninger, der passer præcist til dit budget. Tømrerfirma hvbyg blev stiftet i 1982, og er et traditionelt snedker/tømrer og byggeentreprisefirma med opgaver i fag- og hovedentrepriser. Firmaet beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere, uddannet som maskinsnedkere, møbel- og bygningssnedkere, tømrere samt ingeniører.

Odense
Søger du en i Odense og omegn? Så er du kommet til den rette side. Hos Tømrerfirma Håndværker Byg har vi over 40 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi kan løse størstedelen af alle tømrer- og snedkeropgaver. Vores hovedkontor er beliggende i Odense, men vi hjælper også gerne kunder som tømrer i Odense. Få et godt tilbud på en Odense og omegn. Vi er et alsidigt firma i Odense med mange forskellige kompetencer. Vi har ansat en række forskellige faggrupper, der hver især giver værdi til firmaet og dermed til vores kunder. Vi har fx et malerselskab, som vi samarbejder med ved større opgaver. Det giver os i mange tilfælde mulighed for at tilbyde en samlet løsning til vores kunder. Ud over at være et firma i Odense, arbejder vi også som entreprenør på større byggeprojekter. Vores mange års erfaring inden for branchen kombineret med vores høje fokus på kvalitet gør, at vi er en attraktiv samarbejdspartner inden for entreprise. Vores i Odense bliver ofte anvendt til entrepriseopgaver, men vi fungerer lige så ofte som hovedentreprenør på projekter, hvor vi står for hele projektet. Selvom vi i dag holder 20 mand beskæftiget, er det stadig grundtankerne fra firmaets start, der udgør fundamentet i virksomheden. I dag har vi fået formuleret dem lidt skarpere. Du kan se dem herunder:

Højt fagligt niveau og ansvarlighed
Overholdelse af aftalte betingelser og tidsfrister
Miljøbevidsthed
Dialogisk samarbejde
Tilfredse og glade kunder

Håndværker Byg tømrerfirma tilbyder alt inden for tømrerarbejde, i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi står klar til at udfører alle opgaver, uanset om det er mindre reparation arbejde eller større byggeopgaver. Hos os sætter vi en ære i, at levere det endelige resultat, så det stemmer overens med dine ønske. Er du interesseret i at se, hvad vi tidligere har udført, kan læse om vores referencer her. Vi har stor erfaring inden for tømrerbranchen, og vi bestræber os på at levere den bedste service og kvalitet, så du som kunder altid bliver tilfreds med resultatet. Hos os, ved vi hvor vigtigt det er, at der bliver leveret til tiden, derfor lægger vi også stor vægt på at overholde leveringstiden.

Mangler du inspiration til dit byggeprojekt, står vi klart til at hjælpe dig. Måske er du ikke helt sikker på, hvad der er den helt rigtigt løsning til dit hjem. Her hjælper vi dig gerne, med at finde frem til den løsning, der passer til dine ønske og behov. Hvbyg blev stiftet i 1982, og er et traditionelt snedker-/tømrer- og byggeentreprisefirma med opgaver i fag- hoved-, stor- og totalentrepriser. Firmaet beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere, uddannet som tømrer, snedker, maskin-/møbelsnedkere, konstruktører og ingeniører. Håndværker Byg har i årenes løb udført nybygning, ombygning og renovering af bl.a., hospitaler, plejehjem, bankfilialer, kommune – og handelsskoler, hoteller, butiks centre, diverse institutioner. Erfaringerne er lange vedrørende bygninger i drift. Kunderne er hovedsageligt offentlige bygherre, ejendomsadministrationer og forsikringsselskaber. Tildannelse af bygningssnedkerarbejder udføres som egenproduktion på vort maskinsnedkeri/værksted. Vi står sjældent i en situation, hvor vi ikke kan tilbyde komponenter identisk med eksisterende forhold/bygningsdele. Værkstedet er lagerførende med pladematerialer og snedkertræ, herunder visse former for ædeltræ. Værkstedet leverer også maskinsnedkerarbejde til kollegaer i branchen. Vi er et tømrerfirma som arbejder i store dele af sjælland og har til dagligt specielt mange opgaver for disse byer:

Vi tager opgaver fra alle steder i Odense område. Mangler du en maler i Odense? Vi udfører alle typer maleropgaver! Vores team af erfarne og dygtige malere tager gerne hånd om din næste maleropgave – stor som lille. Vi leverer kvalitetsløsninger som du kan have glæde af i mange år, og sammen finder vi frem til den bedste løsning for din specifikke opgave. Vi udvælger de bedste materialer fra vores leverandører, og vi sørger altid for at være opdateret med de nyeste metoder og udstyr, så vi kan sikre dig det bedste resultat. Tømrerfirma Håndværker Byg har egen serviceafdeling, hvor fleksibiliteten er i højsædet. Vores virksomhed råder over 20 servicebiler som kører derhen du ønsker. Vores store snedkerværksted klarer enhver værkstedsopgave, fra speciel lavet porte, skranker og reparation af gamle antikke møbler, se mere om vores værksted her. Vi samarbejder med flere ejendoms administratorer, omkring løbende service af ejendomme. Ligeledes udfører vi drift og vedligehold af ejendomme.​ Tømrerfirma Håndværker Byg udfører Bygningssyn for flere forsikringsselskaber. Derud over så råder vi internt i huset også over en energivejleder, så vi kan dække alle vores kunders specifikke behov og hjælpe med fremtidsperspektivet. Vi lægger stor vægt på dialog med kunden, og vi ved at det skaber den største tilfredshed for begge parter.

Din lokale håndværker
Byg målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst handyman-virksomhed med et højt serviceniveau, der altid leverer kvalitetsarbejde til den helt rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores handyman-fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier dine forventninger i henhold til den indgåede aftale der er indgået med os. Håndværker Byg sørger altid for at overholde de aftalte betingelser, samt de leveringstider der er aftalt. Vi glæder os til at komme i gang med Deres projekt, eller høre om deres idéer. Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud på handymanservice – Vi er altid klar med et fornuftigt tilbud! Hos os finder du god service, solid håndværk til en fornuftig pris. Vores hovedfokus er kvalitet, ansvarlighed og ærlighed. For os er det vigtigt at have en dialog med dig, under hele byggeprocessen. Det sikrer at det endelige resultat opfylder dine ønsker. Vi har mange års erfaring i branchen, og sørger altid for at være opdateret med det nyeste værktøj og materiale, som er med til at sikre dig den optimale løsning.Privat skadeservice af din handyman. Driller håndvasken, har du problemer med at samle skabene købt i Ikea, eller vil du godt have skiftet tagrenden, så er det en handyman du har brug for. Håndværker Byg er det helt rigtige sted at henvende sig, hvis du vil være helt sikker på at opgaven bliver løst hurtigt og effektivt, helt i overensstemmelse med de aftaler der indgåes. Håndværker Byg laver alle mindre og mellemstore opgaver indenfor fagområder som tømrer, murer, maler og arbejde med tag.

Vi kan med andre ord, hjælpe med alle de opgaver, som lige akkurat ligger udenfor rækkevidde for dig selv, og som du ønsker en professionel løsning til. Du kan bruge din handyman til stort og småt. Det er vores overbevisning, at det gode håndværk ikke er bedre end den service der følger med arbejdet, og derfor vil du altid blive serviceret af en handyman fra os, som har folkus på din glæde ved resultatet. Ringer du for hjælp hos os, uanset om det er til udskiftning af et vindue, at lægge nyt tag på dit hus, eller et udhus der lige trænger til ny maling, så er du garanteret et resultat i overenstemmelse med den aftale du laver hos os. Du har søgt på montering og samling af møbler, og igennem os har du fundet det rette firma at kontakte. Vores store erfaring betyder, at vi klarer selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. At vi klarer arbejdet på kortest mulige tid, afspejler sig i en fordelagtig samlet pris på markedets højeste kvalitetsniveau. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor er vi villige til at yde noget ekstra, uanset opgavens størrelse eller karakter. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at du kender alle dine muligheder, og at det er en fornøjelse at handle med os.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder hos os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi gerne giver råd og vejledning, der kan sikre, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Med flest kunder fra Odense, oplever vi at kunderne kommer fra hele Sjælland for at nyde godt af vores høje kvalitet og rimelige priser. Vi ser frem til at høre fra dig og levere et stykke arbejde, som både du og vi kan være stolte af! Vi sætter store krav til os selv og vores medarbejdere, så De kan være helt rolig – arbejdet bliver udført tilfredsstillende. Derudover er vores medarbejder rutinerede, så de kan til enhver til udføre det lovede arbejde. Vi er ydermere dybt seriøse og kvalitetsbevidste. Hos os er vi af den overbevisning at malerarbejde skal udføres grundigt og godt, så resultatet altid fremstår tilfredsstillende for vores kunder, og for os selv. Vi har mange års erfaring inden for maling, både indendørs og udendørs. Som handymen ved vi, hvilke malingtyper der passer bedst til det konkrete maler arbejde, og vi søger altid at finde det bedste til den bedste pris. Dette for at vi kan tilbyde vores ydelser til vores kunder til fornuftige priser. Vi er interesserede i tilfredse og glæde kunder der kommer igen, og som gerne anbefaler os til andre – derfor kan du være sikker på aldrig at få mærkelige ekstraregninger eller ringe udført arbejde fra os – vi sætter en ære i vores arbejde, og udfører altid dette professionelt og grundigt – til en fornuftig pris!

Alsidige maleropgaver tilbydes

Der er ikke den maleropgave der er for stor eller lille til os. Vi maler alt – vinduer, døre, træværk, vægge, lofte, udendørs, indendørs, interiør og så videre. Er du i tvivl om hvorvidt din givne opgave er noget, som vi kan hjælpe dem med, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder vores maler service i Odense og omegn. Alt udføres i tagarbejde og tagrenovering. Mange ting kan man selv foretage derhjemme, hvis man har en ”gør det selv mand” i blodet, men nogle ting kræver alligevel både udstyr og erfaring, der rækker udover hvad den gennemsnitlige huslige handyman har udstyr og erfaring til. Tagarbejde og tagrenovering er gode eksempler, og så er det rart at vide, hvor man skal henvende sig for at få den rigtige tagservice til den rigtige pris. Vi er et lille firma, som løser alle typer tagrenovering og forskellige typer tagarbejde, med garanti for kvalitet. Vi leverer professionel tagservice og tagrenovering. Vi mener, at arbejdet ikke er bedre end den service der følger med, og når der handles med håndværkere, så skal kundens ønsker være af højeste prioritet. Vi tager derfor gerne et uforpligtende møde om dit behov, når der snakkes tagarbejde. Det uanset om du ønsker en periodisk tagservice, eller en engangs tagrenovering. Vi ved hvad der skal til for at løse opgaven til fuld tilfredsstillelse. Vi servicerer kunder i Odense området. Mindre mureropgaver tilbydes. Vi murer og udfører de fleste former for reparationsopgaver. Lukning af store som små huller i murværk samt udskiftning er sålbænke er eksempler på de opgaver som vi til daglig arbejder med inden for murer området.

Vi er en alsidig handyman-virksomhed, og kan således hjælpe Dem med mange forskellige opgaver i hjemmet og i haven. Når vi bliver bestilt til et murerjob, er det første vi gør altid at lytte til kunden, og sætte os grundigt ind i vedkommendes ønsker og behov. Hos os er kunden altid i centrum, og vores mål er at opfylde Deres personlige ønske. Vi er så at sige Deres forlængede praktiske hånd, og arbejder altid ud fra Deres ønsker og behov. Vi tilbyder vores firma i Odense og omegn. Vi udfører de fleste murer- og reparationsopgaver, såsom lukning af huller og udskiftning af sålbænke. Kunden selvfølgelig i fokus, når vi udfører murararbejde, og vores mål er at opfylde Deres personlige ønske for murerarbejdet. Hvis du skulle have nogle spørg arbejde i Odense med erfaring. ​Med erfarne tømrermester i Odense, er vi altid på udkig efter en nyt tømrerarbejde. Vi er et lille, men yderst velrenommeret firma i Odense, der udfører alle former for tømrerarbejde. Vi lægger vægt på at yde en god service, samtidig med at kvaliteten af vores tømrerarbejde er i top, alene fordi det giver tilfredse kunder. Vi er beliggende på Østrebro, men udfører tømrerarbejde og -opgaver i hele Odense området. Er det på tide at få lavet en udskiftning af vinduerne? Trænger køkkenet til en kærlig hånd? eller skal der anlægges en ny og lækker terrasse? Kontakt os og lad os hjælpe dig med alle former for tømrerarbejde. Vi sætter en stor ære i at udføre et ordentligt stykke tømrerarbejde til aftalt tid og pris. Vi har et godt og trofast samarbejde med en lang række øvrige håndværks virksomheder, blandt andet murere, elektrikere og malere.

Vi påtager os gerne hovedentreprisen på dit byggeprojekt uanset størrelse og type. Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning eller et uforpligtende tilbud på dit tømrerarbejde eller byggeprojekt. Vi varetager alle opgaver inden for håndværker branchen og vi bestræber os på at levere den bedste service og kvalitet, så du som kunde altid bliver tilfreds med resultatet. Drømmer du om en lys og lækker udestue, der lukker haven ind i huset, eller har du brug for et ekstra børneværelse til den lille ny? Vores erfaring inden for tømrerfaget gør os i stand til få øje på detaljer og komme med alternative forslag, som du måske ikke selv havde tænkt på i første omgang.​ Hjælper med vejledning og gode idéer. Det kan være svært at overskue, hvordan om- eller tilbygningen mere præcist skal udformes. Vi hjælper hellere end gerne med råd, vejledning og gode idéer til, hvordan din ombygning bedst muligt opfylder dine ønsker og behov. Vi vælger vores samarbejdspartner med omhu, og kan derfor levere tilfredsstillende resultater hver gang. På grund at et fantastisk samarbejde med vores underleverandører (VVS, EL og malere) kan vi påtage os både store og små håndværksmæssige opgaver. Du kan se hvem vi samarbejder med her

Køkkenet er for mange mennesker boligens vigtigste rum. Her startes dagen med morgenmad inden skole og arbejde, der er nydes en hurtig snack om eftermiddagen, og det er her der skal være plads til madlavning i hverdagen og tryllerier ved kogepladerne i weekenden. Tømrermester Håndværker Byg tilbyder køkkenmontering og leverer køkkener efter dine behov og ønsker. Vi tilbyder køkkenmontering, som du selv har købt, ligesom vi kan hjælpe dig med at finde det rette køkken med hjælp fra vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder blandt andet med Charlotte og øvrige håndværkere om den bedste indretning og renovering, der opfylder dine ønsker og behov. Ved at arbejde på tværs af forskellige håndværksfag kan vi se helheden og tænke i den generelle indretning, så det hele kommer til at hænge sammen.

Ønsker du derfor at vide mere eller få mere information på området, er du/i velkommen til at kontakte os. Er uheldet ude og har du brug for skadeservice på en akut opgave? Vi har erfaring med en lang række opgaver omhandlende skadeservice. Som tømrer har vi specielt erfaring med skadeservice inden for følgende felter: Vandskader: I tilfælde af en vandskade er det vigtigt at handle hurtigt og få udbedret de skader der er sket i boligen. Hvis en vanskade ikke bliver behandlet kan der komme fugt i vægge og gulve, som kan føre til skimmelsvamp. Stormskader: Stormskader kan være alt fra mindre, nemme opgaver til meget omfattende skader. Ved stormskader er det typisk taget eller vinduer, som er blevet ødelagte og kræver reparation. Brandskader: Har der været et tilfælde af brand, kræver det typisk større udskiftning af interiør og der er et stort oprydningsarbejde tilknyttet. Fugtisolering: Fugt i hjemmet kan opstå som følge af mange forskellige faktorer, herunder fejlkonstruktioner, dårlig udluftning eller for lav rumtemperatur. Dette kan i værste fald udmønte sig i, at skimmelsvamp opstår. Er dit hjem derfor mangelfuldt isoleret, er det vigtigt at tage handling hurtigst muligt – ellers kan det hurtigt blive en kostelig affære. Vi har erfaring med at yde skadeservice for både det private, samt erhverv. Så uanset om din opgave er stor, eller lille, tager vi hånd om den. Fælles for de forskellige typer opgaver inden for skadeservice er, at de alle skal tages hånd om hurtigst muligt.

Derfor tilbyder Hvbyg Tømrer hurtig, professionel og effektiv behandling. Kontakt os derfor nu og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig – naturligvis uforpligtende. Vi kan hjælpe dig med at bygge din drømme terrasse. Sammen finder vi den rigtige løsning, der passer til jeres bolig og til jeres behov. Det er et opholdssted og et samlingspunkt for mange familier. Især i sommermånederne hvor terrassen bl.a. bruges til hyggelige grilaftener, læsning med en god bog eller til at nyde et måltid mad. Generelt bruger vi danskere vores terrasser meget, lige så snart vi kan komme til det. Derfor er det også vigtigt at den er holdbar, pæn og har en passende størrelse i forhold til både haven og huset. Vi bygger alle typer af terrasser – også din! Vi udformer terrasser i alle størrelser og efter dine behov, hvad enten den skal være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller i samme niveau som haven. Også materialet har stor betydning for din terrasse, både hvad angår udseende og vedligeholdelse. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser i den forbindelse. Vi rådgiver gerne på dette område, ligesom vi også gerne kommer med løsningsforslag. Uanset hvilket materiale du vælger, kan du være sikker på en ting – Vi anvender kun de bedste materialer! Ønsker du ikke en ny terrasse, men blot at udvide eller ombygge din nuværende, kan vi også hjælpe med dette. Ligesom vi også udfører reparationer og almindelig vedligeholdelse af terrasser. Så giv os endelig et ring på: 70 87 10 87 eller kontakt os her, så finder vi den bedste løsning sammen!

Vi har mange års erfaring med totalentrepriser og vi har et godt samarbejde med relevante håndværkere, så vi kan varetage en optimal løsning på helt nye- eller ombygningsprojekter. Vi har stor fokus på at skulle kunne løfte enhver opgave – stor som lille. Derfor varetager vi næsten alle entrepriseformer. Du har netop fundet drømmeboligen, men der skal blot foretages nogle småreparationer og forbedringer, før den er totalt indflytningsklar. mester Håndværker Byg er behjælpelig, hvis en dør skal blændes, bordpladen i køkkenet skal udskiftes, gulvene skal shines op eller noget helt fjerde. Vi har erfaringen og overblikket, der skal til for at gøre dit nye hjem klar til at skabe hyggelige og funktionelle rammer om dit liv.​ De små skønhedsfejl og mangler i boligen betyder mere, end man umiddelbart skulle tro. Slip for daglige irritationsmomenter og få ordnet døren, der knirker eller det utætte vindue.

Ingen reparation er for stor eller for lille for os, og vi hjælper gerne med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst at gøre. Er din hoveddør eller et vindue ødelagt efter et indbrud, reparerer vi også det. En byggesag med et vis omfang, egner sig oftest til en hovedentreprise, som eksempelvis nybyggeri, villabyggeri, ombygning, tilbygning, bad, køkken og tagrenovering. Fordelen ved hovedentreprise er, at du kun har én kontaktperson, og vi står for kommunikationen med tømrere, murere, elektrikere, blikkenslagere, tagfolk og leverandører – Det sparer en bygherre for meget praktisk arbejde og planlægning. Samtidig styrer vi koordineringen af projektet fra start til slut. firma Byg udfører kvalitetshåndværk for erhvervskunder, offentlige institutioner og private kunder. Det er vores målsætning at højne kvaliteten af tømrerarbejde ved at yde det ekstra, der skal til for at overgå markedsstandarden – både når det gælder rådgivning og faglighed. Kompromisløs kvalitet og unik service uden ekstra omkostninger for vores kunder, medarbejdere og klodens miljø har været den rigtige strategi for Håndværker Byg.

I dag er vi et markedsledende byggefirma med fokus på social ansvarlighed. Vi føler os godt rustede til at møde fremtiden og ser frem til at indfri vores visioner om fortsat vækst med fokus på vores kerneværdier. Medarbejdernes mangfoldighed er den største styrke på vores arbejdsplads, hvor personlig udvikling, uddannelse og høj faglighed er fundamentet for tilfredse kunder og langvarige relationer. Vi blev i 2015 udnævnt til årets håndværker af Anmeld Håndværker. Vi er meget stolte af vores nomineringer og specielt den flotte udnævnelse. Vi gør altid vores bedste for at være Odenses bedste og mest servicemindede tømrervirksomhed. Udnævnelsen understøtter dette. Vi arbejder både for Private, Erhverv og det Offentlige. Dette udfolder sig igennem blandt andet Tømrerarbejde, Snedkerarbejde og Murerarbejde. Byggefirmaet Håndværker Byg er et moderne byggefirma. Ud over traditionelt tømrerarbejde med rod i dansk håndværk, udfører vi også mureropgaver. Det er sjældent en fornøjelse, når dagligdagen i huset forstyrres af håndværkere, støv og støj. Vi gør os derfor umage med at planlægge arbejdet, så det er muligt at være en familie med en hektisk hverdag. Vi har stor erfaring med renoveringer og løser alle moderniserings opgaver hurtigt og effektivt. Når vi arbejder hos dig, er din bolig det vigtigste for os – hvad enten du skal have nyt tag, renoveret vinduer eller skiftet gulvet i køkkenet. Vores største område er indenfor denne type entreprise, hvor vi udfører arbejde der omhandler vores egen branche. De fleste af disse opgaver bliver udført som tilbuds arbejde.

Hvis i har et byggeprojekt, hvor i gerne selv vil deltage, hvad enten der skal bygges et nyt hus, renoveres en 1. sal eller lægges et nyt tag, finder vi i fællesskab ud af hvilke opgaver i evt. selv vil påtage jer. Kort sagt vi har overblikket og ansvaret for hele projektet. I er velkomne til at kontakte os, så kommer vi gerne og tager en snak, om jeres ønsker og mulighederne, og kan efterfølgende giver et tilbud på opgaven, hvis det ønskes. Vi har mange års erfaring med planlægning og opsætning af køkkener og er derfor godt rustet til at vejlede og hjælpe med alt lige fra køkkenmaterialer, stil og funktionalitet. Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er for mange et socialt rum, hvor man kan samles, diskutere hverdagens oplevelser, nyde måltider, lave lektier og mødes med venner og bekendte. Derfor handler det om at at få skabt det perfekte køkken, der gør køkkenet til et rart sted at være. Det kræver bl.a. udvælgelse af de rigtige materialer og et design der matcher kundens ønsker. Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører og sætter en ære i at udforme det perfekte køkken til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet.